Изложбата Атмосфера от София и Хавана“ пресъздава с вдъхновяващи гледки и интересни

...
Изложбата Атмосфера от София и Хавана“ пресъздава с вдъхновяващи гледки и интересни
Коментари Харесай

Изложба пресъздава духа на София и Хавана

Изложбата „ Атмосфера от София и Хавана “ пресъздава с вдъхновяващи гледки и забавни съпоставки на забележителности от двете столици в културен паралел на „ Моста на влюбените “ в София.

Изложбата, проведена от „ Калиман Карибе “, дистрибутор на кубинските ръчно свити пури Habanos за България, символично отбелязва 500-годишнината на Хавана и гордостта на неостаряваща София. Откриването бе обещано в наличието на посланика на Куба в България Н.Пр. Педро Пабло Сан Хорхе Родригес, представители на институции и посетители.

Паната могат да бъдат прегледани гратис в интервала 20 август – 3 септември 2018 година на „ Моста на влюбените “ до НДК.

60-те фотоса от България и Куба придвижват атмосферата на двете култури, показвайки приликите сред тях в естествен, архитектурен и обществен проект. " Етюд-и-те на София “ на фотографа Иван Шишиев акцентират родните акценти, а фотографии от Кубински културен фонд от Хавана пресъздават духа на „ Острова на свободата “ в София, правейки абстрактен мост сред двете страни.

Инициативата на компанията се реализира с поддръжката Столична община и Кубинското посолство в България.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР